Top 5 vinoték pro malé byty: Modely značky mQuvée

Pokud bydlíte v menším bytě a hledáte stylové a funkční řešení pro skladování vína, vinotéky od značky mQuvée jsou ideální volbou. Tyto kompaktní vinotéky nabízejí elegantní design a vysoký výkon, aniž by zabíraly mnoho prostoru. Zde je deset nejlepších modelů, které skvěle zapadnou do jakéhokoli menšího interiéru.

1. Vinotéka mQuvée WineCave 15S

Skvělá pro malé byty, šířka pouhých 15 cm a kapacita pro 7 lahví, snadno umístitelná pod kuchyňskou linku. S celkovou výškou 82 - 89 cm, výškou dveří 72 cm a šířkou 14,8 cm se skvěle vejde i do té nejmenší kuchyně! 

mquvee-winecave-15s-koksbank

2. Vinotéka mQuvée WineExpert 24 Full Glass černá

Tato volně stojící vinotéka pojme až 24 lahví vína a díky elegantnímu provedení z černého skla se hodí do moderních interiérů. S dvojitou teplotní zónou můžete skladovat červené i bílé víno.

242-7_vinoteka-wineexpert-24-fullglass-black 

3. Vinotéka mQuvée WineCave 700 30D antracitová

Energeticky úsporná vinotéka od mQuvée s kapacitou pro 16 lahví a unikátní matnou antracitovou povrchovou úpravou.

mquvee-svart-winecave-koksmiljo

4. Vinotéka vestavná WineCave 700 40D antracitová

Vestavná vinotéka s dvířky vysokými 700 mm! Vinotéku v moderní antracitové lze jednoduše zabudovat pod kuchyňskou linku nebo použít jako volně stojící. S celkovou výškou 82 cm a šířkou 39,5 cm skvěle padne do většiny stylových kuchyní! S elegantním designem, dvěma teplotními zónami, bezešvými dvířky (dvířka bez spojů) působí tato vinotéka uhlazeným dojmem. Chladnička na víno má 5 dřevěných výsuvných polic a kapacitu pro 28 lahví.

5. Vinotéka WineKeeper Exclusive 23S Full Glass černá, Push-Pull

Vinotéka z řady WineKeeper je jasná volba, pokud hledáte luxusní integrovanou vinotéku s velice nízkou hlučností - pouhých 35 dB. Praktická vinotéka vhodná k umístění do výšky s kapacitou 23 lahví doslova splyne, jelikož odvětrávací průduchy jsou důmyslně skryty za dvířky, nijak tedy nenarušují design. Navíc je bez madla, vybavena otevíráním Push-Pull. Jedná se o nejmodernější vinotéku v provedení Full Glass černá. Všechny police z březového dřeva jsou z přední strany opatřeny nerezovým povrchem.

167-4_vinoteka-winekeeper-exclusive-23s--push-pool--full-glass-cerna

Těchto pět modelů vinoték od mQuvée nabízí nejen kompaktní rozměry, ale i špičkové technologie, které zajistí, že vaše víno bude vždy uchováno v ideálních podmínkách. Ať už máte malou sbírku nebo více lahví, tyto vinotéky pro malé byty jsou skvělým řešením.